Portfolio

Naš jedinstveni pristup i metodologija jednako je primjenjiva kako za male tako i velike tvrtke. Usluge temeljimo na iskustvu rada s mnogobrojnim klijentima, specifičnim znanjima i univerzalnim vrijednostima. Nakon analize trenutnog stanja dajemo vam recept i rješenja za rast vašeg biznisa, osobni rast, povećanje prodaje i optimizaciju.

Polazimo od toga da je svaki klijent, njegova situacija i trenutak u kojem se nalazi kao tvrtka tako i na osobnoj razini drugačiji i jedinstven. Iz tog razloga i naša rješenja nisu tipična. Za nekoga rezultat naše suradnje može biti mala prodajno optimizirana web stranica, za drugoga cjelovita marketinška strategija, novi brand, savjetovanje u području digitanog marketinga ili edukacija za zaposlenike.

U pristupu gledamo na poslovno i osobno kao jedno polje i svjesni smo da vrlo često trenutni limiti poslovanja, nivo zadovoljstva ili poteškoća svoj izvor imaju u karakteru tima koji vodi tvrtku ili njegovom vlasniku. Istinska promjena na svim životnim poljima događa se osobnom unutarnjom preobrazbom, a razumijevanje sebe i suradnika je jedan od najvažnijih faktora za uspjeh.

Neke od naših referenci i projekata u kojima smo sudjelovali

Laura Žeželić
Laura Žeželić
Vlasnica računovodstvenog servisa Terra
Read More
"Dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija i na web stranicu i na dizajn. Osim pozitivnih informacija, dobili smo i puno novih klijenata koji su došli oduševljeni našom stranicom i porukom koju su dobili iz nje. Nakon par mjeseci smo morali stopirati kampanju jer nismo mogli odraditi toliko upita."
Marina Matijaš Kreso
Marina Matijaš Kreso
Ris d.o.o.
Read More
“Suradnja s Fritulom uvijek je slatka :). Maja je pravi profesionalac kojega možemo kontaktirati u svakom trenutku. Strpljivo nas sasluša te sukladno ciljevima kampanje i ciljanoj skupini, vizualizira našu marketinšku poruku za različite kanale komunikacije.”
Ekaterina Solomko
Ekaterina Solomko
Marketing Manager Eucerin, Beiersdorf
Read More
“Sa Svetlanom sam surađivala na mnogim različitim projektima za brend NIVEA u Rusiji. Njezina uključenost, profesionalnost i komunikacijske vještine pomogle su ne samo u uspješnoj provedbi najsloženijih projekata, već i u izvrsnoj organizaciji rada i uvijek pozitivnom stavu.”
Ines Lazarević
Ines Lazarević
Predsjednica udruge Cirrus
Read More
Siniša mi je dao sjajne ideje oko e-marketinga i ostalih detalja o kojima ja nisam ništa znala i to je jako pridonijelo kvalitetnoj promociji moje Udruge. Bilo je izuzetno lijepo raditi sa osobom koja nije ograničena obrascima, već kreativna i odgovorna u svom poslu.
Previous
Next

Ugovori sastanak

Online ili uživo