Edukacije

Do sada smo održali brojne edukacije za poduzetnike, tvrtke, startup timove na više poslovnih škola, fakulteta, inkubatora i institucija te smo redovito dobijali najviše ocjene polaznika. Edukacije, predavanja i seminare održavamo po pozivu. 

eOglašavanje

Digitalne mogućnosti za povećanje prodaje u praksi

Što sve trebate znati da bi mogli svoje proizvode i usluge kvalitetno oglašavati putem digitalnih kanala? Poznajete li vaše kupce? Što su funneli? Koji su e-oglašivački kanali najbolji za vaš posao? Kako u praksi postaviti e-marketing kampanju? Možete li sve sami ili trebate pomoć i u kojem dijelu?

Seminar je namijenjen poduzetnicima, marketing managerima kao i svima koji su prepoznali važnost znanja digitalnog marketinga za uspjeh njihovog poslovanja.

WordPress za neprogramere

Praktična znanja i primjeri iz poslovne prakse

Da li je WordPress dobro rješenje za vaš posao? Koje su prednosti i ograničenja WordPress-a i na što treba pripaziti te da li možete i želite sve sami?

WordPress omogućava ljudima i bez programerskog znanja da uspješno kreiraju vrhunske web stranice i održavaju njihov sadržaj.

Seminar je namijenjen poduzetnicima i onima koji to tek namjeravaju postati, zaposlenicima kao i svima koji su u potrazi za kvalitetnim i cjenovno isplativim rješenjem i CMS sustavom za web prezentaciju tvrtke, web shop i dr.

eMarketing Set

Konkretni alati i rješenja iz prakse za vaš biznis i poslovanje

Područje e-Marketinga postalo je more u kojem se utapa sve više poduzetnika i potrebna znanja sve su šira. Na seminaru biti će pokazani konkretni primjeri i najvažnija rješenja iz prakse digitalnog marketinga. 

Cilj seminara je polaznicima dati cjelovitu sliku te konkretan set znanja, tehnike i alate iz domene digitalnog marketinga kojima će unaprijediti svoje poslovanje te se pripremiti za izazove dinamične poslovne budućnosti novog doba i novog čovjeka.

 

Zakaži sastanak

Online preko Zoom-a, Skypa ili uživo