web design hotel-paris

Web design – Hotel Paris u Opatiji

Izrada web stranice za poznati Hotel Paris u Opatiji. U suradnji s našim partnerima iz BHS nastala je lijepa, bogata i dobro optimizirana web stranica. Osim web stranice ugrađen je i sustav za generiranje i praćenje recenzija - Qupola Reviews.

Casino Hotel Paris u Opatiji ima bogatu ponudu koju stara web stranica nije najbolje komunicirala. Izrada nove web stranice tražila je dosta izmjena u sadržaju i njegovu prilagodbu za optimizaciju za tražilice i klijente.

Puno je truda uloženo u izradu i dizajn, a u planu je još dodavanje dva nova jezika te seljenje weba na novi server jer tehničke performase postojećeg nisu zadovoljavajuće što bitno utječe na izvedbu samog weba po pitanju odziva i brzine.

Osim web stranice ugrađen je i sustav za generiranje i praćenje recenzija gostiju – Qupola Reviews. Qupola Reviews je jednostavan i učinkovit način generiranja novih recenzija gostiju na glavnim društvenim kanalima i platformama poput Googla, Facebooka, Tripadvisora i drugih, a ujedno služi i za prikupljanje novih pretplatnika na newsletter ili dodatne ankete o zadovoljstvu gostiju.

Posebni dodatak je modul za praćenje i analizu recenzija gostiju sa svih kanala na jednom mjestu (npr. Booking.com, Hotels.com, Tripadvisor, Google, Facebook i dr).

Do sljedećeg projekta, puno pozdrava 🙂