Heroes Nearby inicijativa, mobilna i web aplikacija

Heroes Nearby incijativa je temeljena na ljudskim vrijednostima humanosti, pomoći i suosjećanja. Heroes Nearby je i jedna od najboljih mobilnih aplikacija za osobnu sigurnost na tržištu. Osim mobilnih aplikacija za Android i iOS uređaje razvili smo i web aplikaciju namjenjenu organizacijama koje na bilo koji način pomažu ljudima.

Ljudima kojima je potrebna pomoć u raznim životnim situacijama (od životne ugroženosti do jednostavne pomoći), projekt Heroes Nearby putem mobilne aplikacije omogućuje brzu i praktičnu pomoæ, daje osjećaj veće sigurnosti te da je uvijek netko u blizini tko im može pomoći. S druge strane, naša aplikacija omogućava hrabrim ljudima, profesionalcima i onima dobrog srca da budu istinski Heroji i pomažu sugrađanima, posjetiteljima i svojim najmilijima u raznim životnim situacijama.

Heroes Nearby aplikacija namijenjana je: roditeljima i djeci, žrtvama nasilja, kroničnim pacijentima, starijima, nemoćnima i njihovim njegovateljima, studentima i mladima, građanima i turistima, profesionalcima na terenu i svima koji se žele osjećati sigurnije.

Cijeli projekt utemeljen je na ljudskim vrijednostima i humanosti te, osim kao vrlo učinkovit i konkretan alat za pomoć, ima i edukativnu i preventivnu vrijednost. Cilj mu je stvoriti sigurnosnu mrežu (safety net) i povezati organizacije i dobre ljude te istovremeno za građane omogućiti bržu pomoć u raznim životnim situacijama.