Web stranica za agenciju za nekretnine

385Home – vizualni identitet i izrada web stranice za nekretnine

Izrada i dizajn web stranice za agenciju za nekretnine namijenjenu stranim kupcima. Osmišljavanje imena portala te vizualnog identiteta. SEO optimizacija i još puno toga po sistemu ključ u ruke :)

Napraviti dobru stranicu za prodaju nekretnina nije lako već i činjenicom da se radi o jednom od tržišta s najvećom konkurencijom. 385Home – Real Estate Croatia je web stranica za agenciju za nekretnine i zapravo je prava web aplikacija koja podrazumjeva i pozadinski dio vođenja prodaje tj. CRM sustav kao i specifične zahtjeve prezentacije nekretnina na stranici te filtriranja i pretrage.

Izrada logotipa i priča

Logo 1 radno

Budući da je web stranica namijenjena stranim kupcima nekretnina u Hrvatskoj išlo se na naziv s engleskom riječi Home koja je poznata i većini koji nisu izvorni govornici. 385 je pozivni broj za Hrvatsku, no osim jasne asocijacije omogućio je dobivanje vrlo kratke, lako pamtljive domene i samog imena portala.

Plave točke simboliziraju kuću. Žute točke su zanimljivo rješenje. Ako sve točke gledate kao tipkovnicu za biranje broja onda žute točke su ustvari simulacija biranja brojki 3-8-5.

Puno je još detalja napravljeno i odrađeno u realizaciji ovog projekta od optimizacije za tražilice do primjene specifičnih tehničkih rješenja, a kao i obično nemamo vremena puno pisati jer čeka nas idući projekt 🙂