Web forenzika

Želite unaprijediti, osvježiti i optimizirati svoju web stranicu i druge e-prodajne kanale? Zanima vas kako stojite sada i što bi se još moglo poboljšati i na koji način – i tehnički i prodajno?

Web forenzika - dubinska analiza web stranice

Forenzična analiza web stranice i prodajnih digitalnih kanala uključuje:

Zoom/Skype sastanak

Prvi korak radi boljeg upoznavanja sa situacijom u vašoj tvrtki, s vašim željama, planovima, izazovima i mogućnostima

Dubinska analiza

Konkretna rješenja

Što dobivate i cijena

Rezultat Web forenzike uključuje dva dokumenta: Dubinsku analizu  te Rješenja i prijedloge za poboljšanja

Cijena paketa Web forenzika

400 € – 320 €

Tko će implementirati dobivene prijedloge i rješenja na vašu web stranicu?
Implementaciju dobivenih prijedloga i rješenja možemo odraditi mi ili tvrtka koju sami izaberete. Vi odlučujete kome ćete povjeriti taj dio posla i kada.

Koliko stoji implementacija prijedloga i rješenja?
Ako ste zainteresirani da mi odradimo i taj dio, cijenu implementacije znat ćemo nakon završene Web forenzike. Cijena ovisi o tome što točno treba napraviti kao i o dogovoru s vama.

Zainteresirani? Ispunite donji formular ili nas nazovite na telefon 091 2804 222 (Siniša).

Ugovori sastanak

Online ili uživo

Laura Žeželić
Laura Žeželić
Vlasnica računovodstvenog servisa Terra
Read More
"Dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija i na web stranicu i na dizajn. Osim pozitivnih informacija, dobili smo i puno novih klijenata koji su došli oduševljeni našom stranicom i porukom koju su dobili iz nje. Nakon par mjeseci smo morali stopirati kampanju jer nismo mogli odraditi toliko upita."
Marina Matijaš Kreso
Marina Matijaš Kreso
Ris d.o.o.
Read More
“Suradnja s Fritulom uvijek je slatka :). Maja je pravi profesionalac kojega možemo kontaktirati u svakom trenutku. Strpljivo nas sasluša te sukladno ciljevima kampanje i ciljanoj skupini, vizualizira našu marketinšku poruku za različite kanale komunikacije.”
Ekaterina Solomko
Ekaterina Solomko
Marketing Manager Eucerin, Beiersdorf
Read More
“Sa Svetlanom sam surađivala na mnogim različitim projektima za brend NIVEA u Rusiji. Njezina uključenost, profesionalnost i komunikacijske vještine pomogle su ne samo u uspješnoj provedbi najsloženijih projekata, već i u izvrsnoj organizaciji rada i uvijek pozitivnom stavu.”
Ines Lazarević
Ines Lazarević
Predsjednica udruge Cirrus
Read More
Siniša mi je dao sjajne ideje oko e-marketinga i ostalih detalja o kojima ja nisam ništa znala i to je jako pridonijelo kvalitetnoj promociji moje Udruge. Bilo je izuzetno lijepo raditi sa osobom koja nije ograničena obrascima, već kreativna i odgovorna u svom poslu.
Previous
Next