Kontakt

Zatražite besplatno online savjetovanje ili nas kontatirajte putem kontakt forme i telefona +385 (0)91 2804 222

Rezervirajte svoj termin za 20-minutno besplatno online savjetovanje u vezi vašeg projekta, web stranice, digitalnog marketinga, SEO i prodajne optimizacije, poslovne dileme ili drugih poslovnih i životnih izazova za koje bi vam dobro došlo drugo mišljenje.

Kliknite na slobodni termin u kalendaru desno, ostavite osnovne podatke i dobiti ćete link za spajanje na Zoom video poziv. Vidimo se!

Kontaktirajte nas

Laura Žeželić
Laura Žeželić
Vlasnica računovodstvenog servisa Terra
Read More
"Dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija i na web stranicu i na dizajn. Osim pozitivnih informacija, dobili smo i puno novih klijenata koji su došli oduševljeni našom stranicom i porukom koju su dobili iz nje. Nakon par mjeseci smo morali stopirati kampanju jer nismo mogli odraditi toliko upita."
Elvira Popova
Elvira Popova
Marketing menadžerica Pepsi Lipton Istočna Europa (bivša marketing menadžerica Beiersdorf/NIVEA i L`Oreal)
Read More
"Svetlana i ja radile smo za nekoliko najvećih beauty brandova u Rusiji. Svetlana bi me uvijek iznenadila pozitivnim stavom, osobnom uključenošću i profesionalnošću. Njezina strateška vizija, fokusiranost na rezultate i jednostavnost komunikacije pomogli su da brzo i učinkovito provedemo velike, zanimljive projekte. Ona je strateški partner s kojim je zadovoljstvo raditi."
Mirela Blažanović
Mirela Blažanović
Projektantica i dizajnerica interijera
Read More
“S Majom je pravo zadovoljstvo surađivati. Brza, dostupna, suradljiva, stručna i profesionalna. I uvijek imaš osjećaj da nije njezina zadnja, da možeš dati svoje primjedbe, koje onda ona svojim znanjem uobliči točno u ono što si zamislio.”
Ines Lazarević
Ines Lazarević
Predsjednica udruge Cirrus
Read More
Siniša mi je dao sjajne ideje oko e-marketinga i ostalih detalja o kojima ja nisam ništa znala i to je jako pridonijelo kvalitetnoj promociji moje Udruge. Bilo je izuzetno lijepo raditi sa osobom koja nije ograničena obrascima, već kreativna i odgovorna u svom poslu.
Previous
Next