Što kažu klijenti?

Laura Žeželić
Laura Žeželić
Vlasnica računovodstvenog servisa Terra
Read More
“Krenuli smo u izradu nove web stranice i kreiranja vizualnog identiteta nakon odslušanog seminara koji je vodio Siniša. Za Sinišu i Kristinu imamo samo riječi pohvale. Od samog početka naše suradnje mi je bilo jasno da konačno imam posla s profesionalcima. Najprije su saslušali naše želje/potrebe, onda smo se vrlo lako dogovorili što trebamo odraditi mi, a koji dio će odraditi oni, cijelo vrijeme smo bili u kontaktu, davali su nam potrebne sugestije i ne manje važno, uvijek je sve bilo na vrijeme i prema dogovoru.

Sve to skupa smo odradili pred dvije godine i u tom proteklom periodu dobili smo puno pozitivnih povratnih informacija i na web stranicu i na dizajn. Osim pozitivnih informacija, dobili smo i puno novih klijenata koji su došli oduševljeni našom stranicom i porukom koju su dobili iz nje.

Nakon par mjeseci smo morali stopirati kampanju jer nismo mogli odraditi toliko upita. Ukratko, Siniša i Kristina su zbilja dobar tim – stručni, nenametljivi i zaista u svoj posao unose strast i podijelili su to i s nama. Ova suradnja mi je zaista bila pravo zadovoljstvo. Hvala vam…”
Elvira Popova
Elvira Popova
Marketing menadžerica Pepsi Lipton Istočna Europa (bivša marketing menadžerica Beiersdorf/NIVEA i L`Oreal)
Read More
“Svetlana i ja radile smo za nekoliko najvećih beauty brandova u Rusiji. Svetlana bi me uvijek iznenadila pozitivnim stavom, osobnom uključenošću i profesionalnošću. Njezina strateška vizija, fokusiranost na rezultate i jednostavnost komunikacije pomogli su da brzo i učinkovito provedemo velike, zanimljive projekte. Ona je strateški partner s kojim je zadovoljstvo raditi.”
Mirela Blažanović
Mirela Blažanović
Projektantica i dizajnerica interijera
Read More
“S Majom je pravo zadovoljstvo surađivati. Brza, dostupna, suradljiva, stručna i profesionalna. I uvijek imaš osjećaj da nije njezina zadnja, da možeš dati svoje primjedbe, koje onda ona svojim znanjem uobliči točno u ono što si zamislio.”
Ines Lazarević
Ines Lazarević
Predsjednica udruge Cirrus
Read More
“Od prvog dogovora i razgovora, sve smo jasno izdefinirali i u vrlo kratkom vremenu (poglavito u odnosu na moja prijašnja iskustva) moja nova web stranica je ugledala svjetlo dana. Sve izmjene, preporuke i slično tijekom samo izrade bile su prihvaćene, a i sam Siniša mi je dao sjajne ideje oko e-marketinga i ostalih detalja o kojima ja nisam ništa znala i to je jako pridonijelo kvalitetnoj promociji moje Udruge. Bilo je izuzetno lijepo raditi sa osobom koja nije ograničena obrascima, već kreativna i odgovorna u svom poslu. Siniši je na prvom mjestu klijent, a onda zarada, a ne obratno, kako to nažalost često biva. Stoga sam ga naravno i dalje preporučila i to ću i dalje činiti. Povratna informacija mojih prijatelja: svi su jednako zadovoljni.”
Ekaterina Solomko
Ekaterina Solomko
Marketing Manager Eucerin, Beiersdorf
Read More
“Sa Svetlanom sam surađivala na mnogim različitim projektima za brend NIVEA u Rusiji. Njezina uključenost, profesionalnost i komunikacijske vještine pomogle su ne samo u uspješnoj provedbi najsloženijih projekata, već i u izvrsnoj organizaciji rada i uvijek pozitivnom stavu.”
Mirna Dujmović
Mirna Dujmović
Dezinsekcija d.o.o.
Read More
"Suradnja s Majom uvijek je ugodna i jednostavna! Prilikom rada na projektima puna je ideja i prijedloga, ali uvijek sasluša i moje želje te je otvorena za pronalazak zajedničkog rješenja. Ja sam prezadovoljna sa svim projektima na kojima smo surađivale i uvijek se vraćam Maji / Frituli kad je riječ o dizajnu i vanjskom imidžu tvrtke.”
Neven Grubišić
Neven Grubišić
direktor Star d.o.o. – Yacht-Rent.com
Read More
Vrijeme “samo napravi stranicu i stavi je na web” je prošlo. Kao informatičar po struci i zvanju, osobno sam se uvjerio u to. E-marketing je postala struka za sebe, a struku treba prepustiti stručnjacima. Siniša Necko je stručnjak koji prati neprestane promjene na tom polju i svoja iskustva dijeli sa svojim klijentima. Poslu pristupa savjesno i sve sto je dogovoreno biva i izvršeno bez ikakvih odgoda. Kad je Siniša skiper, brod po moru internetskih oluja plovi mirno, a vlasnik broda nema briga :)”
Helena Emling Fabijančić
Helena Emling Fabijančić
Helios Marketing Studio
Read More
"Odlično je raditi s Majom. Izuzetno je konkretna, stručna te iskrena. Uvijek osluškuje želje klijenata te se prilagođava budžetu i njegovim potrebama kako bi rezultat bio optimalan. Svakako preporučujem."
Neven Tamarut mag. oec., MBA
Neven Tamarut mag. oec., MBA
Direktor za razvoj poslovanja – Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci d.o.o.
Read More
“Znanstveno-tehnologijski pa Sveučilišta u Rijeci imao je priliku surađivati i pratiti rad g.Necka po više osnova. Jedan od tih je vođenje seminara i radionica na temu e-marketinga. Seminari su bili izuzetno dobro posjećeni, a polaznici su ocjenili predavača visokim ocjenama. Pored uspješnosti kao predavača, g.Necko posjeduje odlične komunikacijske i prezentacijske vještine te ima iskustvo prezentiranja pred investitorima. Projektima pristupa predano s potrebnom upornošću te prateći dogovorene miljokaze. Stoga, Step Ri i ja osobno dajemo iskrenu preporuku za g.Necka.”
Marinella Matejčić
Marinella Matejčić
Udruga za ljudska prava i građansku participaciju PaRiter
Read More
“Maja Benčić je izuzetno kreativna i odgovorna osoba koja svojim dizajnom prati ideju klijentica, prati trendove no radu dodaje i dozu osobnosti i autohtone zaigranosti. Surađivale smo na projektu "Zrelo u život: pričajmo priče", za kojeg je izradila grafičko rješenje i infografike. Ono što je svim članicama PaRitera bilo važno je da vizualni identitet rezonira sa mladim ljudima i u isto vrijeme bude u skladu s temom, što su sve bili izazovni zadaci za koje je Maja pronašla rješenje. Svakako namjeravamo i u budućnosti surađivati s Majom Benčić/Fritulom.”

Zakaži sastanak

Online preko Zoom-a, Skypa ili uživo