Trebaju vam dobre online recenzije na Googlu, Facebooku, Tripadvisoru? Imamo rješenje!

Trebaju vam dobre online recenzije na Googlu, Facebooku, Tripadvisoru

Koliko su online recenzije važne nije potrebno previše naglašavati. Turizam i ugostiteljstvo najosjetljiviji su po tom pitanju, a vlasnici često muku muče i sa zadovoljnim i s nezadovoljnim gostima. Sustavi u zdravstvu (bolnice, medicinske ustanove itd.), sveučilišta i fakulteti, uslužne tvrtke i obrti, osim izloženosti online recenzijama na platformama imaju potrebu upravljanja kvalitetom svojih usluga, a većinom se sve svodi na povremeno anketiranje korisnika.

U praksi često nije lako od zadovoljnog klijenta dobiti dobru recenziju ako to na neki način nije dio poslovnog procesa i ne postoji sustav za online recenzije koji u tome pomaže. S druge strane nezadovoljni klijent ili gost u hotelu ne treba poticaj da ostavi negativnu recenziju na Googlu, Facebooku ili Tripadvisoru koji može značajno i direktno utjecati kako na prodaju tako i na samu poziciju tvrtke na tražilicama. U razgovoru s vlasnicima ugostiteljskih objekata i uslužnih tvrtki može se čuti da su česti slučajevi i ucjena od strane “gostiju” koji traže određene ustupke ili besplatnu uslugu uz prijetnju ostavljanja lošeg komentara ili online recenzije na webu.

Negativne online recenzije ruše ocjenu tvrtke, povjerenje i ugled, a ostaju trajno zabilježene na internetu. Za jednu takvu recenziju potrebno je veći broj dobrih recenzija da bi se ocjena tvrtke vratila u zadovoljavajuće okvire. Osim što predstavlja opterećenje, kod puno vlasnika uslužnih tvrtki koji kvalitetno rade i vode svoj biznis javlja se frustracija pa čak i vid nemoći utjecaja na ovaj segment poslovanja.

Kao rješenje i pomoć za sve navedeno, preko naše Irske tvrtke Giritech, osmislili smo jednu malu platformu koja pomaže u dobivanju većeg broja dobrih online recenzija te skretanje onih negativnih na privatne kanale tvrtke. Također, platforma omogućuje ugradnju anketa i upitnika za ocjenu kvalitete usluga ili proizvoda.

Qupola Reviews – učinkovito rješenje za online recenzije te anketiranje korisnika

Qupola Reviews je jednostavno i pristupačno rješenje za poboljšanje kvalitete i broja online recenzija na Googlu, Facebooku, Tripadvisoru i drugdje, u potpunosti prilagođeno brendu klijenta. Također služi i provođenju permanentnog anketiranju kupaca u cilju poboljšanja usluge ili proizvoda.

Qupola Reviews namijenjena je hotelima i tvrtkama u turizmu, ugostiteljima, klinikama i medicinskim ustanovama, gradovima, fakultetima, odjelima kvalitete u tvrtkama i svima koji imaju potrebu za boljim rangiranjem na tražilici i online platformama za ocjenjivanje te žele pratiti i upravljati zadovoljstvom svojih kupaca.

Više pročitajte na službenoj stranici >>

Pretplatite se na naš Newsletter

Relevantni sadržaj najviše 1x mjesečno

Ako vam je članak zanimljiv možete ga podijeliti na društvenim mrežama

Odgovori