Izrada web stranica

Izrada nove ili redizajn postojeće web stranice temeljene na WordPress-u

Da bi bili sigurni da će vaše stranice biti dobro pozicionirane na Googlu te da će učinkovito prezentirati vaše proizvode i usluge pretvarajući klikove u kupce, cjelovito rješenje uključuje niz usluga i rad više stručnjaka raznih profila. Usluga uključuje slijedeće:

Analiza poslovanja i postojećih web stranica

Uključuje analize kupaca i procesa kupnje, ponude vrijednosti i procesa prodaje te analize sadržaja, funkcionalnosti, optimizacije za tražilice (SEO) i konverzije (CRO) postojeće web stranice.

Kreiranje i upravljanje sadržajem (content management)

Pisanje, uređivanje, lektoriranje i (po potrebi) prevođenje tekstova te odabir i/ili izrada fotografija i grafika prema komunikacijskoj strategiji definiranoj na osnovu rezultata analiza.

Dizajn i izrada web stranice u WordPress-u

Uključuje odabir i prilagodbu WordPress teme i programskih dodataka, definiranje strukture i funkcionalnosti stranice, odabir boja, fontova i grafičkih elemenata te postavljanje sadržaja (tekstova, fotografija, grafika, ikona) u cjelinu.

Optimizacija web stranice

Uključuje optimizaciju za tražilice na web stranici (onsite SEO) te optimizaciju konverzije (CRO).

Puštanje web stranice u rad

Zadnja provjera svih elemenata i javna objava web stranice na internetu.

Za navedenu uslugu izrade web stranica moguće je dogovoriti cjelovito i pojedinačno gotovo rješenje ili putem savjetovanja dobiti znanja i smjernice kako da rezultate postignete sami.

Kontaktiraj me i zakaži sastanak

Živim i radim u Rijeci. Na sve e-mail poruke i upite obično odgovaram u kratkom roku unutar istog radnog dana.
Možete me kontaktirati na sinisa(at)savjetnik.net i na telefon 091 2804 222.