Edukacije, seminari, radionice i tečajevi

Za koga?

Održavam edukacije, seminare i radionice za poduzetnike, zaposlenike i management kao i individualne tečajeve s temama iz prakse i provedbe e-marketinga, optimizacije za tražilice, optimizacije web stranica, društvenih mreža, internet oglašavanja, WordPressa…

Pripremljene edukacije i seminari

Ovo su gotove edukacije za koje je do sada pokazan vrlo veliki interes te su ocjenjene visokim ocjenama od strane polaznilka. Osim njih, po dogovoru,  moguće su i edukacije drugačijeg sadržaja.

eOglašavanje – digitalne mogućnosti za povećanje prodaje u praksi

Što sve trebate znati da bi mogli svoje proizvode i usluge kvalitetno oglašavati putem digitalnih kanala? Poznajete li vaše kupce? Koji su e-oglašivački kanali najbolji za vaš posao? Kako u praksi postaviti e-marketing kampanju? Možete li sve sami ili trebate pomoć i u kojem dijelu?

Pročitaj više

eMarketing Set edukacija

e-Marketing Set

Konkretni primjeri i najvažnija rješenja iz prakse modernog e-Marketinga. Cilj edukacije je polaznicima dati konkretan set znanja, tehnika i alata iz domene e-Marketinga kojima će moći unaprijediti svoje poslovanje te ujedno dobiti “big picture” sve zamršenijeg marketing polja djelovanja.

Pročitaj više

WordPress za neprogramere

Osim praktičnih znanja korištenja WordPress-a na seminaru možete saznati da li je WordPress dobro rješenje za Vaš posao, koje su prednosti i ograničenja WordPress-a i na što treba pripaziti te da li možete i želite sve sami. Edukacija je namijenjena svima koji su u potrazi za kvalitetnim i cjenovno isplativim web rješenjem.

Pročitaj više

Društvene mreže u poslovanju

Društvene mreže u poslovanju

Specijalizirani seminar o korištenju društvenih mreža u poslovanju. Cilj edukacije je polaznicima dati razumijevanje, praktična znanja, tehnike i alate iz prakse uspješnog upravljanja društvenim mrežama.

Pročitaj više

Cijena održavanja edukacija

Cijena je po dogovoru u odnosu na oblik, dužinu trajanja i vrstu edukacije. I sva gore navedena predavanja moguća su kao jednodnevne ili dvodnevne edukacije. Plaćanje preko autorskog ugovora.

Kontaktiraj me radi dogovora

Živim i radim u Rijeci. Na sve e-mail poruke i upite obično odgovaram u kratkom roku unutar istog radnog dana.
Možete me kontaktirati na sinisa(at)savjetnik.net i na telefon 091 2804 222.