Izjava o privatnosti

Savjetnik.net je predan zaštiti privatnosti posjetitelja, korisnika i budućih klijenata.

Osobni podaci (kao što su ime, prezime, adresa e-pošte) mogu biti prikupljeni na dobrovoljnoj bazi ako ispunite obrazac na stranicama za prijavu ili pošaljete upit putem e-pošte. Podaci se koriste isključivo u svrhu salanja detaljnijih informacije u vezi vašeg upita. Također, podaci komunikacije se mogu čuvati.

Više osobnih informacija se može tražiti samo u slučaju prijave za neki program/edukaciju ili za potrebe pripreme i slanja ponude ili računa. Tada se mogu tražiti podaci poput adrese, OIB-a te telefona. Navedeni podaci se koriste isključivo u interne svrhe.

Podaci se čuvaju u digitalnom obliku i nikada ne ustupaju, dijele ili prodaju trećoj strani te se ulaže maksimalni trud da ih se zaštiti od neovlaštenog pristupa ili otkrivanja. Vaši podaci neće se koristiti u marketinške svrhe bilo koje vrste osim ako ne postoji vaše izričito dopuštenje.

Pojedinosti o osobnim informacijama koje su prikupljene o vama i njihovo brisanje možete zatražiti direktno putem e-pošte na sinisa@savjetnik.net pod uvjetom da je to u skladu sa zakonskom regulativom.

Upotreba kolačića (Cookies)

U cilju poboljšanja ove web stranice koriste se kolačići (cookies) iz usluge Google Analytics kako bi se dobile informacije o tome kako posjetitelji koriste web stranicu, kao i kolačiće koji pomažu ubrzati odziv web stranice. Ne upotrebljavaju se kolačići da vas se osobno identificira (prikupljaju se potpuno anonimno).

Postavke kolačića

Možete onemogućiti kolačiće u postavkama vašeg preglednika. Dakle, vi imate mogućnost upravljanja korištenjem kolačića odnosno njihovog blokiranja tako da podesite postavke svojeg Internet preglednika. Bez korištenja kolačića pojedini dijelovi ove web stranice mogu funkcionirati ograničeno ili biti izvan funkcije.

Poveznice

Savjetnik.net može sadržavati linkove na druge web stranice za koje vjerujem da mogu biti korisni za klijente i posjetitelje. Ovdje opisana pravila o privatnosti ne primjenjuju se za te web stranice.

U slučaju bilo kakvih promjena u Izjavi o privatnosti, to će biti odmah objavljeno na ovoj web stranici.