Edukacija i savjetovanje zaposlenika Step Ri na temu društvenih mreža

Step Ri čini mali dinamičan i iznimno stručan tim ljudi koji, osim svog posla iz domene biznisa, razumiju važnost e-marketinga i njegovih kanala. U nadolazećoj godini odlučili su unaprijediti svoje poslovanje te se još više otvoriti i približiti sadašnjim i budućim poduzetnicima. Važan dio njihovog rada predstavljaju djelatnosti edukacijskog centra, besplatne edukacije za poduzetnike, koje žele dodatno promovirati i doprijeti do novog kruga zainteresiranih korisnika. U tu svrhu odlučeno je da se aktivno pristupi promociji edukacijskog centra i Step Ri u cjelini putem društvenih mreža.

Savjetovanje i edukacija iz domene društvenih mreža je obavljena jednokratno, a u samo dva sata obuhvatili smo kako teorijski tako i praktični dio rada. Ovakve edukacije nikada nisu šablonske već se uvijek jako prilagođavaju klijentu, njegovoj razini znanja i potrebama. Iako su glavna tema bile društvene mreže, tema je vrlo brzo proširena prijedlozima i sugestijama iz domene sadržaja (content marketing) i optimizacije sadržaja te povezivanju postojećih marketinških kanala s društvenim mrežama.

Kao rezultat edukacije i savjetovanja nastao je radni plan aktivnosti na društvenim mrežama, ali i web stranici klijenta. Provedba će se pratiti i zajedno s klijentom korigirati po potrebi.

0 odgovora

Pametni komentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *