eMarketing Set edukacija

[EDUKACIJA] eMarketing Set – konkretni alati i rješenja iz prakse za vaš biznis i poslovanje

Specijalizirani seminar modernog poslovanja održati ću u prostorima i u organizaciji Znanstveno-tehnologijskog parka (Step Ri) 27.02.2014. godine. (četvrtak). Seminar je besplatan za sve polaznike. 

eMarketing Set

konkretni alati i rješenja iz prakse za Vaš biznis i poslovanje

Područje e-Marketinga postalo je more u kojem se utapa sve više poduzetnika i potrebna znanja sve su šira. Kupci su na internetu, a razvoj novih tehnologija, digitalnih servisa i medija tako je strelovit da je poduzetniku kojem to nije osnovni posao prilično teško biti u toku i usvajati nove trendove i načine, a još teže predvidjeti buduće trendove.

Na seminaru biti će pokazani konkretni primjeri i najvažnija rješenja iz prakse modernog e-Marketinga danas te ukazano na određene zamke u korištenju pojedinih alata i digitalnih medija. Na seminaru ćemo se baviti i Mind set-om poduzetnika novog doba kao ključem uspjeha u e-Marketingu, ali i puno šire.

Cilj seminara je polaznicima dati cjelovitu sliku te konkretan set znanja, tehnike i alate iz domene e-Marketinga kojima će unaprijediti svoje poslovanje te se pripremiti za izazove dinamične poslovne budućnosti novog doba i novog čovjeka.

 

Prijave za ovaj (besplatan) seminar uskoro će biti omogućene na web stranici Step Ri edukacijskog centra. Vidimo se.

0 odgovora

Pametni komentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *