Seminar WordPress za neprogramere

25.09. i 23.10 Step Ri – Seminar WordPress za neprogramere

25.09. i 23.10.2014. godine u organizaciji Znanstveno-tehnologijskog parka u Rijeci (Step Ri) i pod pokroviteljstvom Europske poduzetničke mreže održati ću jednodnevne seminare na temu WordPressa-a. Seminar je za sve polaznike u potpunosti besplatan. 

Neki od najvećih svjetskih internet magazina i blogova, svjetski brandovi i tvrtke, kao i stotine tisuća web stranica koristi WordPress CMS platformu kao bazu za svoje web stranice. WordPress omogućava ljudima i bez programerskog znanja da uspješno kreiraju vrhunske web stranice i održavaju njihov sadržaj.

Osim praktičnih znanja korištenja WordPress-a na seminaru možete saznati da li je WordPress dobro rješenje za Vaš posao, koje su prednosti i ograničenja WordPress-a i na što treba pripaziti te da li možete i želite sve sami.

Seminar je namijenjen poduzetnicima i onima koji to tek namjeravaju postati, zaposlenicima kao i svima koji su u potrazi za kvalitetnim i cjenovno isplativim rješenjem i CMS sustavom za web prezentaciju tvrtke, web shop i dr.

Više o seminaru i prijavi možete pronaći na stranicama Znanstveno tehnologijakog parka.

0 odgovora

Pametni komentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *